Flere ble oppringt vedrørende rystelsesmåle

Hei.
Jeg har fått tilbakemelding fra flere som har mottatt telefon vedrørende rystelsesmålere og bilder av mur/tak/vegg. Styret tok en telefon til Jarle Guldbrandsen, som har kontaktet flere på åsen. Info om dette skulle vært sendt ut av Asker Kommune i forkant, noe som tydeligvis ikke har skjedd. Det er jo beklagelig!
Målinger gjøres for å avdekke eventuelle skader som kan oppstå når det sprenges i bakken, for å gjøre plass til infrastruktur.
Her kommer info styret har mottatt nå i ettermiddag:

Hei!

Sender mail som avtalt på telefon.

En besiktigelse/tilstandskontroll gjennomføres ved bygningene systematisk gjennomgås med videokamera. Alle overganger mellom vegger, gulv og tak filmes. Ved å se etter sprekker og andre skader på bygningsstrukturen dokumenteres tilstanden på bygningen.
De viktigste delene av bygningene som dokumenteres er bærende konstruksjoner fra kjeller og oppover, samt alle trappehus og søyler. Bygningene blir kontrollert og filmet både innvendig og utvendig.
Data fra tilstandskontrollen oppbevares i henhold til Datatilsynets retningslinjer og tas kun frem fra arkivet dersom en tvist skulle oppstå.

Tilstandskontroll er frivillig. Vi vil informere om at ved å avstå fra tilstandskontroll vil man kunne stille svakere ved en eventuell skadesak.
Ta kontakt hvis du/dere lurer på noen.

Jarle Gulbrandsen
FREKVENTIA AS
M: (+47) 913 46 099
E: jarle.gulbrandsen@frekventia.no