Oppdatert budsjett og eFaktura

Etter generalforsamlingens vedtak har vi oppdatert budsjettet med kr. 30.000 for brøyting av gjesteparkeringer. Budsjettert resultat for 2018 blir dermed ganske rødt.

Klikk her for å lese oppdatert budsjett.

Referat fra generalforsamlingen kommer ganske snart.

I tillegg har vi fått flere tilbakemeldinger om at eFakturaen ikke går gjennom i nettbanken. Vi har en supportsak gående hos Visma og DnB, så vi satser på å løse problemet. Dersom du opplever dette, kan du enten slette eFakturaen i nettbanken og legge inn en «vanlig» betaling, eller kontakte kasserer for å få en ny faktura som skal fungere. Vi tar i bruk KID heretter.

Sist, men ikke minst: En del postkasser er fryktelig dårlig merket, både med nummer og navn. Det tar mye tid å finne frem til korrekt postkasse, så vi innfører derfor et lite gebyr når vi sender papirfakturaer i posten. Det anbefales sterkt å registrere seg for eFaktura eller mail-faktura her: http://gleinaasen.no/efaktura.