Snegleaksjon

Oppmøte på årets snegleaksjon var godt, det ble delt ut sneglegift til over halvparten av husstandene på åsen. Hvordan effekten har vært er litt usikkert, vi har inntrykk av at det generelt er lite snegl i år? Om det er årets aksjon, eller fjorårets Nemaslug-aksjon eller bare en tilfeldig variasjon er ikke godt å si. Godt nytt er det uansett! På utdelingen meldte mange velmedlemmer seg og tok ansvar for fellesområder. Sammen med styrets innsats ser dette ut til å ha hatt en gunstig effekt. Lekeplassen – som et eksempel – er per i dag nærmest fri for snegl. Men styret vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger om fellesområder hvor det fortsatt er mye snegl.

Dersom det er behov for det har velet mer sneglegift til utdeling. Ta kontakt med Tor Hemma i Einerlia 10, (97 60 94 23) han vil stort sett være tilgjengelig tirsdag til torsdag denne uka og neste.