Vårdugnad 2016

Årets dugnad avholdes mandag 2. mai. Vi møtes på lekeplassen klokken 17:30 og fordeler oppgaver derfra. Alle oppfordres til å jobbe seg ut fra sine egne gater. Vi skal også rydde og ordne på selve lekeplassen. Fint om alle tar med seg egne hageredskaper og gjerne trillebårer. Det settes ut en container på toppen av lekeplassen, en nedenfor lekeplassen og en i krysset Granliveien/Bjørnstadveien. Alt som klippes/rakes/kostes på fellesområdene kastes her (restavfall skal ikke i disse containerne).

Vi tenner grillene og serverer pølser og noe å drikke fra ca halv syv.

Møt opp med godt humør og arbeidslyst så vi får det fint her på åsen til konfirmasjoner og 17. mai. Dette er også en super anledning til å bli kjent med naboer.

Velet arrangerer ikke komprimatorbil, siden Kommunen/RfD har begynt å hente hageavfall i mai.